Tarieven

Wil je zelf aan de slag met de Smartpaddle®?

Je kunt de Smartpaddle gebruiken om je zwemtechniek zichtbaar te maken en deze te verbeteren, maar je kunt de paddles ook gebruiken om te zien wat er gebeurd met je techniek onder vermoeidheid, per slag zien hoe je insteekt en doorhaalt en over tijd zien hoe de parameters veranderen. Ook kun je testen hoe hulpmiddelen invloed hebben op jouw slag. En nog veel meer…

De Smartpaddle kan aangeschaft worden voor individueel gebruik, maar is ook geschikt om als coach of vereniging aan te schaffen. Zo kun je met meerdere personen plezier hebben van één set Smartpaddles. Je kunt de Smartpaddle aanschaffen op de website van Trainesense.

Wij van SmartpaddleNL helpen jou graag met het gebruik van de Smartpaddles met behulp van de onderstaande pakketten.

Licenties

Om een zwemmer te meten met de Smartpaddle®, heb je per zwemmer een licentie nodig. Licenties krijg je bij aankoop van de paddles, maar deze kun je ook los aanschaffen.

De data van de zwemmer wordt gekoppeld aan een persoonlijk profiel. Deze data blijft altijd beschikbaar.

We hebben verschillende typen licenties. Wat voordeliger is, is afhankelijk van hoe vaak je analyses wilt maken.

SmartpaddleNL Community

Wanneer je de paddles aanschaft, word je automatisch lid van de SmartpaddleNL community. Dit geeft toegang tot een vragenforum waarop je vragen kunt stellen aan ons en andere leden van de community. Samen discussiëren, kritische vragen stellen en elkaar helpen. Dat is waar de community om draait. Ook zullen er regelmatig tips en updates worden gedeeld door onze experts. Wil je er ook bij horen?!

Helpdesk

Wanneer je besluit of een basic of advanced pakket aan te schaffen, heb je toegang tot onze maandelijkse helpdesk. Wij organiseren elke maand op een vast moment een helpdesk. Dit is een online videogesprek waar je aan kunt deelnemen. Hierin beantwoorden wij live al jouw vragen en behandelen we interessante casussen. Kun je er niet bij zijn? Wij nemen het gesprek op, zodat de basic en advanced leden het later terug kunnen kijken.

parallax background

Beter en sneller zwemmen.
Ontdek de Smartpaddle®!

Ja, ik wil een effectievere zwemslag!