Over ons

Even voorstellen...


Smartpaddle NL bestaat uit twee enthousiaste Bewegingswetenschappers met een passie voor de zwemsport. Ons doel: zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met inzichten van Smartpaddle®, look beyond the eye.

Iris Dijkstra

Iris is een creatieve studiebol. Na het afronden van haar studie Bewegingswetenschappen vond zij via InnoSportLab een manier om haar studie toe te passen: ze ging werken bij het Finse bedrijf Trainesense, de ontwikkelaar van de Smartpaddle®. Terug in Nederland is zij samen met Eline aan de slag gegaan om andere mensen enthousiast te maken over deze nieuwe kijk op zwemmen. Iris is een echte sportfanaat: als Triatleet is zij actief bij de Dolfijn en als fietstrainer werkt zij bij WattWorks. Oh, en tussendoor heeft ze haar master Bewegingswetenschappen afgerond!

Eline Antonissen

Eline is een hardwerkende duizendpoot: van plannen en organiseren tot analyseren en het toepassen van de data in de praktijk, alles doet ze even goed. Na haar bachelor Bewegingswetenschappen zat ze niet stil, binnen korte tijd heeft ze ook haar bachelor Fysiotherapie behaald. Met haar achtergrond als fanatiek waterpolo-speelster voelt ze zich als een vis in het water. Deze alleskunner met een passie voor water transformeert jou tot een technisch zwemwonder!

parallax background

Beter en sneller zwemmen.
Ontdek de Smartpaddle®!

Ja, ik wil een effectievere zwemslag!